Wednesday, 22 May 2013

BEREHAT SEBENTAR....

Salam & Salam Sejahtera kpd smua pengunjung & pelanggan Ida...
Ingin di maklumkan bahawa ida akan berehat seketika pd musim
cuti persekolahan ini kerana memberi sedikit ruang kepada
keluarga & khususnya untuk anak2
 
Juga atas sbb2 tertentu & masalah kesihatan yang tidak
mengizinkan...yg pastinya ida sentiasa bersyukur kpd Allah atas
segala nikmat kurniaan nya yg tidak pernah putus...
 
In Sha Allah, tempahan akan mula ida accept
mengikut kepada kesesuaian masa...
 
Thank you utk smua...yg sentiasa support...
Luv u'oll  ;')


Monday, 20 May 2013

Cheese Tart

2 pek besar cheese tart order dari kak Miza & Wani COO's office...yg bekas kecil tu versi selit order dari Nora...

Tq byk2 yer, saya jual...
Sori lh, agak lama menunggu nk mencari msa yg sesuai utk accept order.  Apa2 pun moga berpuas hati hendaknya

Friday, 17 May 2013

Carrot cake

Terima kasih kpd kak Atikah, Kek Carrot 1/2 adunan,
yg 1/2 adunan tu untuk tekak kami ;)
 
Moga enjoy yer kak... tq byk2
 

Thursday, 16 May 2013

Cheese Tart & Pastry

Order dari kak Midah...katanye nk pack kecit2 utk hadiah hari guru
juga 50 pcs Pastry saiz M untuk dibuat fruit tart katanya... Terima kasih kak :)
 
Selamat Hari Guru untuk semua guru-guru di luar sana... khususnya yang
mengajar di Sek keb Puncak Alam (2) dan KAFA Integrasi Shah Alam (2) juga kepada
guru-guru Tadika di Pasti Ibnu Sina, Shah Alam 2...
Terima Kasih kerana mendidik anak2 kami
semoga jasa kalian semua tuhan saje yang dpt membalas nya...
 

Saturday, 11 May 2013

Happy Mothers Day

Sponge cake choc wt strawberry flavor and strawberry filling...
 
Haiza request Vanila + Strawberry flavor... tp ida sudah taruh yg vanila tu jadi coklat pulak...
 
Lps ber chating, haiza kata ok aje kak...asal budak dpt mkn sbb diorang lagi suka coklat...topping with ganache tu ida kasi hadiah lah....sbb ida sudah silap letak flavor pd kek...mujur Haiza suke...hehe
 
deliver to Haiza pd ptg Sabtu... tq haiza :)
  
 
Haiza share gambr ini kt moment We Chat,
Ida tumpang publish kat blog yer... 
yeay...potong kek itu... ;')
 
Haiza kata kek cantik dan sedap...Mak pulak susah nk sentuh kek
sbb kek biasenya klu kt kedai cina yg buat...
tp kek yg ini dia makan dan suka... Al-hamdulillah
 
Selamat Hari Ibu yer...hari2 adalah hari yang istimewa untuk ibu...
sedih plak ida lama x jumpa Mak...hanya berbicara di corong telefon saje...
 
 

Tuesday, 7 May 2013

Cream puff & sandwich

Tempahan cream puff dari Sas dan K.Ika...lama sgt tertangguh ats sbb2 tertentu...ida hutang 1 lg yer kek gulung tu In Shaa Allah akan deliver minggu ni gak...maklumlah minggu2 election ni, cuti pnjang kaki pun pnjang melangkah... ;')

Sandwich ni pulak, tempahan dari K.Ika utk hidangan meeting.

Terima kasih semua, moga berpuas hati...

Saturday, 4 May 2013

Hepi Besday Jai

Japanese Cheese Cake order dari Yani, jiran dan merangkap bespren ida...kek di order istimewa untuk suami tersayang...moga panjang umur dan berkekalan jodoh hingga keakhirnya...
 
terima kasih Yani...mna yg terkurang minta dihalalkn yer...harap berpuas hati hendaknya.
 
Feedback dari Yani, kata kek sedap dan cantik... trima kasih katanya,
klu kasi rating Yani bg 10
Wahh... tinggi tu! TQ Yani... :)