Tuesday, 30 April 2013

Moist Choc Cake untuk sambutan besday anak-anak istimewa

 
Tempahan dari Kak Aza, Jiran ida... untuk sambutan di tempat beliau mengajar...
 
Untuk sekolah anak-anak istimewa...dan kek ini ida buat istimewa untuk mereka... hepi besday anak2. Semoga mereka suka dan sgt suka... :')
 
 

Moist coklat cake versi bakar

Akak Syidah bespren ida...order kek ni utk Hasbullah. Dia nk versi cup cake atau katanya yg senng ida lh...hehe saya bakar dlm bekas foil...sorilh kak x sempat nk melayan buh dlm cup...
 
order pun last minit dan ida agak bz sket sbb siap deco kek trus smbung buat ni...utk akak apa pun bole...

Tq kakak...hrp berpuas hati yer
 

Monday, 29 April 2013

Carrot kek & sponge cake

Tempahan dari ustzh Umie, KISA SA2...guru kelas Syazana yg akan berhijrah utk melanjutkan pelajaran...dia order kek carrot...yg sponge kek tu ida taja utk mkn2 kt kelas nnti...
 
Terima kasih ustzh sbb mendidik anak2 kami
 
Moga berjumpa lagi
 

Rainbow cake

Rainbow kek tempahan dari kak Ina, jiran ida...untuk sambutan tertutup buat suami dan anak kesayangan..

K.Ina nk hari ahad tp ida deliver sabtu mlm sbb pg2 keesokkan nye kami ada event di Putrajaya...
 
Tq kakak...moga berpuas hati...saya jual
 

Friday, 19 April 2013

Rainbow Cake

Tempahan di terima dari kak Mas...utk smbutan besday bln april di dept nye
Hepi besday utk en Sakri dan Aza...moga pnjng umur & hepi2 sentiasa
 
Moga kalian smua berpuas ati...happening nmpk kek colourful...nama pun rainbow kn
 
Yg 2 layer tu utk kami punye...kaler purple ida kasi perasa yam...mmg yum3
 

Carrot cake

Khaizan dari Alam Suria, Puncak Alam order utk besday suami.
Terima kasih moga berpuas hati

Cheese tart

Tq...terima tempahan dari Vivi Saujana utama, Nura jiran ida & Wawa dari Rapid Rail

Semoga berpuas hati dan terima kasih sbb sudi repeat order

Saturday, 13 April 2013

Fruit tart

13 Apr 2013 Sabtu mlm Ahad
 
Fruit tart utk hidangan AGM kali ke-6 di kwsn perumahan ida, fasa 2B6 Puncak Alam.
4 set (25 pcs x 4 box) dibawa utk jamuan...ada xtra lg telah diagihkan utk jiran2 sblh umah dan set utk kami jgk...
 
Thanks pd haiza & wati...sharing is caring... ;)
 

Tuesday, 9 April 2013

Cheezy powder

Cheezy Sos

Stok available...berminat sila buat tempahan
New packaging, new branding with whole aluminium pack

Rm14 - 200gram

Monday, 8 April 2013

Pastry

7 Apr 2013
 
Permintaan dari Eida, Saujana Utama
 
eh..eh...napa ada gmbo2 si selebriti Master Cheff ni?
saje nk berkongsi citer, sbb tempahan kali ni
dtg dari kalangan mereka ini... terima kasih :)
 
 
Pastry Saiz M - 100 pcs &
Pastry Saiz S - 100 pcs
 
Bila kami saling ber 'WhatsApp' rupa2nya
dia adalah Eida si peserta Master Cheff musim ke-2
katanya, nk buat pastry tak sempat, order je senang
 
Check-point kami di Mc'D Puncak Alam, tp yg dtg pick-up
member Eida, sian merata sesat barat nk sampai...
mereka tak brapa arif area situ sbb baru seminggu je tinggal
di Saujana
 


Saturday, 6 April 2013

Kuih-muih frozen food

Nk cpt, nk mudah? Penyediaan utk bfast dan minum ptg....mudah saje, hanya defrost kn stok anda, dan sedia utk digoreng....
Kuih2 frozen yg dijamin sedap dan puas hati... hanya rm3.50 utk 10 pcs, semuanye terbaek...
1. Karipap sardin
2. Karipap kentang
3. Pau goreng sambal
4. Donut
5. Kasturi
6. Samosa kentang

Kek carrot utk besday

Selamat Hari Jadi....tempahan daripada ustzh Ema KISA Shah Alam 2,
Sambutan pd mlm ini di sekolah...
Terima kasih hrp berpuas hati walau ida rse agak mencabar utk siap kn temphn kali ini...bila adunan cream cheese x bape nk menjadi...
Di hrp mereka suke dgn rse kek...itu yg utama. Tq byk2

Friday, 5 April 2013

Cheese tart, Fruit tart, Pastry

5 April 2013
 
Tempahan cheese tart dari Wawa, Rapid Rail juga dari kak Miza Plus ofis.

Tambhan order di terima dari kak Haslina (MISD), yg ini mmg betul2 kasi suspen... order mlm mintk deliver sok pg, mmg kebetulan tgh buat pastry...bole lh accept, rezeki akak lh tu... tp jam 2 pg bru msuk tido lps siap bake kek utk esok ptg punye order.

kerana order last minit ni, ida taram jer lah apa2 je buah-buahan yg ada di fridge... :)

Pastry order dari kak Norizan Acct, sorilah kakak delay 2 minggu pulak... sian kt dia.
 
Di harap semua berpuas hati & terima kasih atas semua tempahan yang diterima.
Al-hamdulillah


 

Thursday, 4 April 2013

Fruit tart

4 april 2013

Tq pd Jaslina atas temphn fruit tart...order last minit nk special request tu... set 25 pcs tu nk devide 2, half x nk buah peach katanye...

Moga berpuas hati yer. Tq