Thursday, 31 January 2013

Di Sunting Majalah Kembara PLUS

Updated:
Magazine Kembara PLUS dah kuar... ;)
 
 Kembara Plus Magazine Edisi Jan 2013

ada slide ida di situ... hepi2
 
bersama kalangan staff Plus HQ yg berkongsi cerita
tentang hobi & minat...
 
Terima kasih pd Jab Komunikasi Korporat kerana mengundang
kami berkongsi cerita... 
*
**
***
****
 
Januari 2013
 
Mcm tak percaya pulak...hehe
Al-hamdulillah, dgn tak semena2 dpt satu panggilan dari Jabatan Komunikasi Korporat
tempat ida bertugas...nak sunting citer ida utk msuk dlm catatan
majalah korporat iaitu 'Kembara PLUS' bagi edisi terbaru keluaran 2013.
 
Mula tu acuh tak acuh jer...sbb apa yg ida tau ramai di antara rakan2
ida yg juga berniaga dan dlm masa yg sama mempunyai blog jugak...
tapi mereka mengatakan ada sedikit kelainan kt ida sbb ada menganjurkan
kelas baking... jd, ida accept lh juga akhirnya
"Thank you sbb memilih saya"...
 
gmbr2 kat bwh ni adalah gmbr dari camera phone ida...
gmbr msa shooting tersgt lah byk wlau yg nk publish nnti x seberapa pun,
tp x pe lah, ida gembira sbb dpt share minat dan kesungguhan
ni kpd org lain...dan sgt2 berharap ida akan dpt rmai kenalan
yg sama2 minat dlm bidang ni di samping bertukar2 cerita, insya'allah.
 
Terima kasih pd kwn2 dan juga kpd sesapa pun yg slalu bg sokongan... luv u oll
 
 
 
 ini adalah sebahagian dari dessert yg ida bwk...yg dlm pek elok tu, sebenarnya ada tuan punye dah...sblm deliver kt customer, ida kasi msuk sama join shooting hehe
 
 ini cream puff version deko...aduh..kira ok lah kan...
x penah pun sblm ni buat mcm ni... belasah je tuh
 
 Set cheese tart tu mmg ida wat utk join shooting, kena lah nama dgn
blog ida kan...sememangnye hantu cheese tart...hehe
 
 Kenapa lak tinggi sgt kepala angsa yg sekor ni..mcm nk mengawan pulak
 



sapa lah yg dok dengki hulur whisk tu...ishh...ishh
 
pose last lps shooting, angsa tinggal sekor je da...
dah kena ngap

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah komen...