Friday, 1 February 2013

cheese tart, fruits tart, muffin & cream puff

29 Jan 13
 
Repeat order cream puff dari Wati (jiran ida)
sian dia menunggu, ida terpaksa posponed sehari sbb Arash demam & lelah,
kena amik rawatan gas di klinik...
 
al-hamdulillah selamat sampai ke tangan wati pd mlm tu gak, pnas2 lps bake...
 

rezeki dia mlm ni... cream puf membeso seeloknye...
smpai x bleh nk tutup pek
 
 
1 Feb 2013
 
Tempahan dari kak Suzanna utk confrence meeting di opis ida gak ni...
buat tak tido mlm nk mengerjakan order ni..
apa2 pun mekasih kak sudi berkali2 order dgn saya :)
 
 40 pcs cheese tart
 
 40 pcs Choc Muffin
 

 40 pcs Fruits Tart
 

Tunggu utk packing...
 
ari ni terlewat gerak dari umah ke opis,
tp al-hamdulillah sbb KL bercuti, maka berseronok lah kami yg bekerja
di Selangor ni tanpa traffic jem  ;)
 

2 comments:

  1. Tu la xrugi mnggu..... Sekali dpt gebu2 sdappp...... Thanks k.ida <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah...berbaloi2 menunggu..gebus2 kejadiannya...thanks jugak wati sbb sudi mengorder lg...

      Delete

Terima kasih sudi singgah komen...