Thursday, 20 December 2012

Bila kena hari yg tak menang tangan

Tempahan untuk 20 & 21hb

Bagai tak menang tangan di buatnye...mcm ni lah time tetiba
tempahan dtg serentak...mau di buat tak tidur lena jd nye
walau bagaimana pun ida tetap bersyukur dgn rezeki yg Allah swt nk kasi ni...

Repeat order dari Dr Roziana, dari Klinik Roziana Puncak Alam,
al-hamdulillah rezeki blog namanya...
beliau tempah 100 pcs cheese tart, 30 pcs cream puff & Cheezy sos
yg ini mmg sampai2 aje rumah trus ke dapur, sbb nk anto gak pd mlm tu
 Cream puff bagai di pam2 pulak...

4 kotak cheese tart msing2 dgn qty 25 pcs...
tak boleh susun dlm bekas sbb msih hot-hot kuar dri oven

Siap aje delivery bhgn Doctor nye...ida trus menyiapkan lak
tempahan kwn2 utk di bawa ke ofis keesokkan hari nye...tp still x cukup masa,
ubatnye tido dulu, pg2 ayam belum kokok...kita dah bangkit

Kak Haslina oder cream puff, tp dia mintk tlg pek kan set kpd 2 bhgn...
satu pek lg utk Kak Midah. Thanks yer kak sbb sudi mengorder


Adoi..dui...dui.. montoks2
Kak Atikah pulak order Puff Sardin 10 pcs... tp sian dia sbb cuma 
dpt 8 pcs jer... order pun last2 minit, ida pun hnya dpt janjikan
mengikut adunan yg sedia ada jer...bleh lh dari x dpt, nnti hampa je kan...
sori kak yer & tq byk2

Kak Bahayah, order cheese tart 2 pek...msing2 pek 25 pcs
hrp berkenan dan suke yer...


Tima kasih semua atas sokongan...klu suke bleh share dgn kwn2...
tak suke kita share sesama, agar segala kekurangan dpt ida baiki...muahhh

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah komen...