Monday, 10 December 2012

Besday Arsyad & Kek utk potluck yassin wanita

08/Dis/2012

Besday Arsyad jatuh pd 3 Dec, tp bru je potong kek 8 Dec...
asik sibuk siap kan tempahan je ibu dia ni...hehe

Ida buat 2 biji sponge kek, 1 perasa oren & 1 vanila.
Ida buat kek xtra utk dibawa ke majlis bacaan yassin wanita di
rumah jiran ida...alang2 nk membakar, pening2 lak dok pikir nk bawa apa...

Kali ni ida buat kek simple aje, dgn lepa fresh cream...tak cukup pulak tu..
jd utk simple2 deco ida bancuh ler sket butter cream :)


Hias kek sambil di bantu oleh Syazana...
tlg gak dok picit cream, utk adik lh katakan...tunjuk skill, apa2 je lah
ni lah rupanya...hehe



Kek simple tp dpt pujian dari kwn2, tak pe lh yg penting sodap...hehe
susah nk melepa sbb kekurangan fresh cream..adoii
ada yg bertanyakan bila agaknye nk mula kelas...
insya'allah akan di pikir kan yer...schedule tgh pack sgt

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah komen...