Thursday, 20 September 2012

Minggu Last Syawal

Tima kasih atas tempahan berikut:

14 Sept 2012
1. Kak Fatin, member satu opis : Cheese Tart S, 75pcs - RM62
2. Johana, pun member opis : Cheese Tart S, 25pcs - RM22



15 Sept 2012
Huda, dari Kuala Selangor. Check point kami di Ijok, tempahan utk majlis kenduri
1. Cheese Tart S, pek 25 + 25pcs = RM44
2. Fruits Tartlet S, 150pcs = RM198
Al-hamdulillah, feedback dari Huda, dia kata sedap...smua licin,
next time bleh order lg, katanya dia sempat rasa sebiji jer tu pun msa
received oder, mkn dlm keta :)



16 Sept 2012
Terima tempahan dari Dr.Rozi from Klinik Roziana, Puncak Alam
untuk majlis open house...
1. Marble Cheese Cake, 2pcs : RM80
2. Cheese Tart S, 50pcs : RM40
3. Donut, 43pcs : RM12.90

Citer yg ni lak, lain sket...mlm sblm nak kena siap kan tempahan, Dr. tepon
dia kata nk mintk tlg buatkan kuih2 tambhn sbb order dia di tolak, katanya ada
mslah yg tak dpt di elakkan.
berat hati gak nk terima, sbb kek sebiji pun lum bakar lg, takut tak cukup masa jer..
tp akhirnya, dpt gak siap kan donut...yg bestnya Dr. order 50pcs tp
ida cuma dpt 43pcs je...al-maklumlah x reti nk budget, slalu buat mkn sendiri jer..
Feedback Dr kata: Ok sesgt...lain kali nk order cheese tart, anytime bleh ke?
Insya'allah bleh, klu x de clash dgn order lain, tp pling kurang pun
bg masa 2 hari awal yer... :)



No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah komen...