Tuesday, 7 August 2012

Tempahan yang perlu di siapkan

1,900 pcs Cheese Tart Order for RAYA
Cheese tart Saiz S & M

Delivery by 16 August
1. Umi  -  150 pcs
2. Hakim  -  200 pcs
3. Leya - 100 pcs
4. Min  -  150 pcs
5. Zai - 150 pcs
6. Mahiza - 100 pcs
7. Nora - 50 pcs

Delivery by 15 August
1. Sulong - 50 pcs
2. Zati - 50 pcs
3. kwn huby - 50 pcs M size
4. Fizah OSU - 200 pcs
5. Kamal - 150 pcs
6. Azlin - 100 pcs

Delivery by 14 August
1. Hamiza - Pastry S 100 pcs
2. Ha - Pastry S 100 pcs
3. Siti Toll - 50 pcs
4. Eja IAD - 50 pcs 

Pickup by Farah Ampang 12 August
1. Pastry S 100 pcs

Berikut adalah gmbr2 temphan yg sempat ida snap...byk gak gmbr yg terlupo nk snap sbb bila nk cpt..smua jd kelam kabut















LIST HARGA BARU

Pemberitahuan Harga Baru

Harga baru ini adalah disebabkan kenaikan harga cream cheese, blueberry filling dan juga butter (ida menggunakan butter untuk adunan pastry).
Setelah di nilai kan semula, berikut adalah senarai harga baru untuk cheese tart, pastry dan Kek Gulung:

1. Cheese Tart saiz M untuk 25 pcs, Rm 32
2. Pastry saiz M untuk 50 pcs, Rm 22
3. Pastry saiz S untuk 100 pcs, Rm 27
4. Fresh Fruits Tart Saiz M untuk 25 pcs, Rm 45
5. Kek Gulung mengikut permintaan, 1 gulung Rm 4.20
6. Marble Cheese Cake, Rm 40
Cheese Tart Saiz S adalah kekal dengan harga Rm 40 utk 50 pcs, akan tetapi untuk permintaan packaging 25 pcs harga baru adalah Rm 22

Terima kasih pd customer yang sentiasa support, ida pasti dengan kenaikan harga ini adalah masih lagi murah berbanding harga luar. Promosi raya yg lps adalah kerana menghargai support dari customer semua. tima kasih byk2.

Prinsip utama ida adalah berpegang pd kualiti rasa dan sentiasa mempertingkatkan mutu dari masa ke semasa... Insya'allah

Sunday, 5 August 2012

Tempahan Ogos

Salam Ramadhan dan selamat berpuasa kepada semua muslimin & muslimat

Al-hamdulillah, walau di musim posa ni...tempahan tak putus2
nmpaknya, cuma ida je kena lawan sket nafsu letih...he3

ini adalah tempahan yang dah di agih kan kpd tuan punye:

27 Julai 2012
Kak Maziah Transport unit, order pastry saiz S 200 pcs & saiz M 100 pcs
Sulong Rapid KL, order Cheese tart S, 50 pcs
Kak Midah Acct, order Cheese tart S, 25 pcs

30 Julai 2012
Ramzan Rapid KL, order Cheese Tart S, 50 pcs

2 Ogos 2012
Fizah OSU, order Cheese tart S, 50 pcs & cheese tart M, 25 pcs
Kak Midah Acct, order Cheese tart M, 50 pcs & pastry M, 50 pcs
Ha PLD, order pastry M, 50 pcs

3 Ogos 2012
En Kaha Transport Unit, order Fruit Tart saiz M, 25 pcs

* terima kasih pd semua customer, ida akan stop ambil tempahan untuk 2 minggu
kerana ingin memberi fokus pd tempahan raya... dlm pd tu, ada jugak yg
merayu2 nk selit order, he3 rezeki Allah nk bagi... insya'allah ida cuba
sebaiknya agar dpt delivery tempahan raya mengikut shedule...

'SELAMAT HARI RAYA & MOHON MAAF ZAHIR BATIN'


Friday, 3 August 2012

Tempahan Raya

Ini adalah email promosi yg ida announce utk tempahan raya....
'Promosi Ramadhan utk hidangan exclusive raya anda J
Tempahan cheese tart saiz S di buka skrg, hidangan istimewa utk tetamu'

Crunchy Cheese Tart
Rm 40 utk 50 pcs


Tempahan di buka sehingga 3 Ogos 2012 dan delivery ikut batch iaitu:
1.       13 Ogos
2.       14 Ogos
3.       15 Ogos & (penuh)
4.       16 Ogos (penuh)

yg dah rasa pasti nak lg… yg suke bleh lh share2 email ni… J terima kasih

TQ,
Ida

Al-hamdulillah sambutan yg memberangsangkan...permintaan dari kalangan rakan2 setugas dan
customer luar... Insya'allah semua tempahan akan di siapkan mengikut stage delivery
Terima kasih kepada semua yg support. Selamat Hari Raya & Mohon Maaf Zahir Batin