Thursday, 12 July 2012

Tempahan Julai

Tempahan bulan Julai

Kali ni bz btul, nk update blog pun x tersempat rasanya

Syukur bila dikurniakan Allah rezeki, selagi larat smua permintaan akan dipenuhi...
Insya'allah

Khamis 5 Julai 2012
Kak Oein
Marble Cheese Cake Rm35
Pastry M 100 pcs Rm35



Jumaat 6 Julai 2012

Kak Mizahanita, COO Ofis
Cheese Tart saiz S, 25pcs Rm20

Kak Ezwani, COO Ofis
Cheese Tart saiz M, 25pcs Rm27

Sabtu 7 Julai 2012

Member huby, Mahathir
Cheese tart & Fruit tart 25 pcs with deco for Birthday Rm43


Ahad 8 Julai 2012

Marble Cheese Cake & Homemade Coklat utk Jamuan Solat Hajat & Tahlil
di Fasa 2B6, Puncak Alam




Isnin 9 Julai 2012

Rozak
Kek Gulung 2 (Coklat Mocca + fresh cream & Blueberry + blueberry) Rm7

Marhanieza ETPD
Cheese Tart saiz S + Kek Gulung 2 (Blueberry + freshcream & Vanila + Blueberry) Rm27

Bahyah ETPD
Cheese Tart saiz S + Kek gulung (Vanila blueberry) Rm23.50


(Lupo nk snap gmbr kek gulung, sbb ari yg sama ni...agak sibuk sket, ida nk siapkan gak
mknan pot-luck utk dept) 


Selasa 10 Julai 2012

Kak Jun ADMIN
Fruit tart saiz M, 40 pcs Rm68.80
Cheese tart saiz S, 50 pcs Rm40



Khamis 12 Julai 2012

Kak Zamita
Cheese Carrot Cake utk mkn2 dept, Rm50


Jumaat 13 Julai 2012 (total 250 pcs)

Fizah OSU
Cheese tart saiz S, 50 pcs Rm40

Kak Suzanna COO ofis
Cheese tart saiz M, 150 pcs Rm162
(75 pcs filing Blueberry + 75 pcs filing Strawberry)

Kak Mizahanita COO Ofis
Cheese Tart saiz S, 25 pcs Rm20






Last projek...
Utk Ibu Mertua ku... Selamat Ulang Tahun Mak
(yeay2...nk blik kg)



  
Projek Minggu depan daa...pd kwn2 merangkap customer yg msih menunggu...
di harap msih dpt trus bertahan :)
Tempahan Pastry Saiz M & S
  1. Mak Su CRO, saiz S 100 pcs
  2. Siti Nizarina DMD, saiz S 100 pcs & saiz M 100 pcs
  3. Kak Haslina, Saiz S 100 pcs
  4. Kak Azian ETPD, Saiz S 100 pcs




Monday, 2 July 2012

Anouncement Harga Baru & Tempahan Untuk Raya

Salam untuk semua pelanggan yang ida hargai,
dengan rasa berat hati...setelah di nilai semula dengan harga bahan mentah yang naik,
ida ingin memaklumkan bahawa harga Cheese Tart akan di naik kan sedikit (msih murah berbanding hrga luar)...

Ida cuba bertahan dengan mengekalkan harga walaupun cream cheese mengalami kenaikan harga yg agak tinggi juga sejak pertengahan Mei lg tp tak tertahan rasanya tambahan pula pastri ida menggunakan butter dan bahan itu jugak mula naik...
setelah difikir2 kan ida msih lg memberi peluang dan kerana menghargai pelanggan2 ida,
maka ida akan kekalkan harga sehingga Ramadhan ini...maknanya tempahan untuk raya anda msih dengan harga yg lama :)

Senarai harga baru akan ida berikan dlm masa terdekat ini. Harap Maklum

Harga kekal utk tempahan raya:
Cheese Tart rangup deco bunga - Rm40 utk 50pcs

New Order

Sekitar June

18hb
Zana : Cheese Tart 25pcs

19hb
Zana : Cheese Tart filling Peanut 15pcs + blueberry cheese tart 10pcs
Ustzh Husna : Cheese Tart 10pcs




Tempahan yang berjaya ida siap kan untuk akhir jun lps...

27 hb Jun
Umi dari RapidKL 
(cheese tart 25 + fruit tart 25 display wt compartment box) utk majlis perkahwinan

Rm83








Thanks Umi, sian gak kt huby Umi...terliuq nk rsa katanya, tp tak bleh lah
nk amik yg dlm kotak ni...nnti terlopong pulak...
demi memenuhi hasrat yg kebetulan esoknya ida nk kena jugak
siapkan tempahan customer lain, dpt lah ida pack kan sket utk lps kempunan :)


28 hb Jun


Tempahan dari kalangan kwn2 opis, utk mkn2 sendiri dan ada jugak utk meeting

Rm28
Kak Hamidah Accounting PLUS'
(cheese tart 25) pack for 10 & 15 utk hadiah kpd cikgu



Rm140
Kak Suzanna COO
(cheese tart-M 50 + fruit tart-M 50) tempahan utk meeting
&
Rm40
Kak Suhaila IAD
(cheese tart S, pack 25 + 25)


29 hb Jun
untuk minggu ni saje, berderet tempahan yg ida terima...yg betul2 mencabar,
tempahan kali ni kena siapkan dlm 350pcs cheese & fruit tartlets..
mau di buat tak tido jd nye...

Dlm pd tu, nk mintak maaf jugak pd kak Suzana yg nk repeat order slps mula rasa buat
kali pertamanya... :), pd kak Zamita yg cuba gak nk merayu... ;( sedih sbb mmg ida tak mampu nk accept, juga pd jiran merangkap kwn baik ida, Yani sbb ida rsa dah betul2 overload...dan juga kpd ustazah Husna yg nk oder marble cheese cake utk kali kedua...tak kesampaian hajat nk buat ole2 balik kg... insya'allah lain kali rsanya..

gambar utk tempahan hari yg sama...ida skali kan je yer
terima kasih pd semua kwn2 yg support


Rm106
Izzani dari TSD utk jamuan mkn2 dept
(cheese tart-S 50 & fruit tart-S 50)

Rm212

Fizah ex-PAID Plus
Thanks kat Fiza, walaupun dah tak keja kt Plus lg tp msih teringat
nak mengoder dgn ida...dia kata dah jatuh hati... ;)
(cheese tart-S 100 & fruit tart-S 100) untuk kenduri di kg

Rm85
Mariyati IAD
(Cheese Tart-M 25 & Fruit tart-M 25) decorate for 'Hepi Besday'