Monday, 2 July 2012

New Order

Sekitar June

18hb
Zana : Cheese Tart 25pcs

19hb
Zana : Cheese Tart filling Peanut 15pcs + blueberry cheese tart 10pcs
Ustzh Husna : Cheese Tart 10pcs




Tempahan yang berjaya ida siap kan untuk akhir jun lps...

27 hb Jun
Umi dari RapidKL 
(cheese tart 25 + fruit tart 25 display wt compartment box) utk majlis perkahwinan

Rm83








Thanks Umi, sian gak kt huby Umi...terliuq nk rsa katanya, tp tak bleh lah
nk amik yg dlm kotak ni...nnti terlopong pulak...
demi memenuhi hasrat yg kebetulan esoknya ida nk kena jugak
siapkan tempahan customer lain, dpt lah ida pack kan sket utk lps kempunan :)


28 hb Jun


Tempahan dari kalangan kwn2 opis, utk mkn2 sendiri dan ada jugak utk meeting

Rm28
Kak Hamidah Accounting PLUS'
(cheese tart 25) pack for 10 & 15 utk hadiah kpd cikgu



Rm140
Kak Suzanna COO
(cheese tart-M 50 + fruit tart-M 50) tempahan utk meeting
&
Rm40
Kak Suhaila IAD
(cheese tart S, pack 25 + 25)


29 hb Jun
untuk minggu ni saje, berderet tempahan yg ida terima...yg betul2 mencabar,
tempahan kali ni kena siapkan dlm 350pcs cheese & fruit tartlets..
mau di buat tak tido jd nye...

Dlm pd tu, nk mintak maaf jugak pd kak Suzana yg nk repeat order slps mula rasa buat
kali pertamanya... :), pd kak Zamita yg cuba gak nk merayu... ;( sedih sbb mmg ida tak mampu nk accept, juga pd jiran merangkap kwn baik ida, Yani sbb ida rsa dah betul2 overload...dan juga kpd ustazah Husna yg nk oder marble cheese cake utk kali kedua...tak kesampaian hajat nk buat ole2 balik kg... insya'allah lain kali rsanya..

gambar utk tempahan hari yg sama...ida skali kan je yer
terima kasih pd semua kwn2 yg support


Rm106
Izzani dari TSD utk jamuan mkn2 dept
(cheese tart-S 50 & fruit tart-S 50)

Rm212

Fizah ex-PAID Plus
Thanks kat Fiza, walaupun dah tak keja kt Plus lg tp msih teringat
nak mengoder dgn ida...dia kata dah jatuh hati... ;)
(cheese tart-S 100 & fruit tart-S 100) untuk kenduri di kg

Rm85
Mariyati IAD
(Cheese Tart-M 25 & Fruit tart-M 25) decorate for 'Hepi Besday'











No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah komen...