Tuesday, 5 June 2012

Kek Gulung, Cheese & Fruits Tart



29 Mei 2012

Cheese Tart 25 pcs : Rm27
Tempahan Cheese Tart dari kak Hamidah, sian dia
dah beberapa kali ida tolak permintaannye sbb asik clash jer...Tq kak

31 Mei 2012
berjaya gak siapkan tempahan 30 kek gulung dan 25 pcs fruits tart, tempahan dari
Norisam untuk majlis pertunangan adiknya...

Kek Gulung
Rm105





Perasa vanila + fresh cream/blueberry
Perasa pandan + kiwi/fresh cream


Perasa Blueberry + fresh cream/blueberry
Perasa Coklat Mocca + blueberry/fresh cream


Fruits Tart Type A
Rm48



25 pcs Fruits Tart display with window & compartment, permintaan customer nak kan kotak yg sedikit kecil utk muat letak di atas dulang hantaran yg comei
jd ida sediakan dgn kotak 16 compartment dan selebihnya tindan berselang-seli.

Gmbr di bwh ni...hasil setelah di deco oleh customer,
tima kasih sbb share gmbr, ida tumpang nk post kt sini yer ;)
(kata Norisam tak sempat nk snap on focus, dpt amik gmbr sblm di serah ke pihak lelaki)
cantikk kan!!
 

Cheese Tart
Rm66.60



Special request dari Kak Ika & En Nazri, Cheese Tart yg di pack dgn single box
untuk door gift dan 20 pcs utk mkn2 :) sempena hari perkahwinan anak buah mereka

Marble Cheese Cake
Rm35

Yg ni pulak tempahan yang ida lmbt sket bg kata putus samada nk accept atau tidak...
tp syukur siap jugak akhirnya. Tempahan dari kak Atikah.

Al-hamdulillah, semua tempahan di atas ida siapkan dari pg hingga ke lewat mlm...
hepi gak sbb mcm langsai byr hutang pulak... :)
tp ada gak rsa sedih sbb msa ida tgh siap2 kan tempahan, ida dpt call
dari Salina (Mama Irzailis) dok Fasa 2B4 Puncak Alam, dia nk wat tempahan
tp ida terpaksa lah tolak sbb
mmg tak cukup masa...huhu dah 2 kali ida tolak tempahan dari Salina ni...sori byk2
maybe next time yer...



2 Jun 2012 (Sabtu)
Tempahan dari Kak Peah, Jiran ida...untuk jamuan mkn kwn2 yang bertandang ke rumah nya... dpt call jam 4 ptg, kena siapkan b4, 7.30 mlm
Al-hamdulillah, sempat siapkan walau pun delay 1/2 jam

Feedback yg ida terima, kwn2 Kak Peah kata deco yg menarik dan
yg pling bes, jap je laku...
Thanks kak

50 pcs Cheese Tart
Rm54