Wednesday, 23 May 2012

Hadiah Hari Guru

16 MEI 2012
Selamat Hari Guru utk semua guru2...

anak-anak selaku anak murid mmg excited time nak menyambut hari guru ni,
soalan biasa yg akan ditanya "ibu, nk kasi hadiah apa kat cikgu?"
"cikgu ada ramai...bla...bla...bla" hehe

pening jugak lah..jatuh plak hari guru kali ni tgh minggu, mana nk sempat
g cari hadiah...mula lah dok pikir...dan akhirnya
ida dok tgk kat dapur, cari apa bahan yg ada...
maka terhasil lah hadiah seperti ini...

taraa....CREAM PUFF
ida pack 8 bekas utk 4org cikgu kpd Syazana &
4org cikgu kpd Arsyad

gemoks...gemoks cream puff ida kan...


balik je dari sekolah, suka bila anak2 ida share, dyorg kata cikgu suka sgt...
terkena pulak favorite dessert cikgu...cikgu kata dah byk kali try buat
tp tak pernah menjadi... dan ada pulak cikgu yang tak pernah mkn cream puff,
dpt je trus mkn dan ckp sedap...hehe syukur mereka suka
terima kasih cikgu2 sbb mendidik anak2 kami...

minggu ni pulak...ida terima beberapa tempahan kek
sempena sambutan hari guru...nnti ida update gmbr kemudian yer...Enjoy

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah komen...