Monday, 26 March 2012

Bila dengar kata Cheff...Basket & Roses Cake

Kat sini ida nak share, hasil kek sewaktu ida attend class deco cake...
slalunya hias kek ikut je gerak hati...cantik ke tidak...sedap kan ati je lah...
tp baru hari ni lah, ida hias kek ikut kata cheff...dan hasil nya mmg amat teruja jadinya...

waktu class cuma ada 12 student...ida amik course ni kat ICCA, Kota Damansara...
mmg best, byk tips yg di perolehi.. thanks a lot to Cheff Adzlina

Ida join clas bersama member...ida jugak nama nya...hehe
so, both of ida bertungkus lumus siapkan tugasan...

jom tgk hasilnye...






Cara nak buat petal...




Bila sampai kat umah, anak2 ida lah yg pling seronok...
pantang nmpk kek...smuanya besday mereka...

msing2 dok memuji...cantik..cantik...cantik...
hmm...layan je lah... :)

 ada jer karenah arsyad ni...

 Tgk tangan dia tu...

 sempat gak arash ni mencuit...mmg lah sedap sbb manis...

 perempuan mmg tak asing dgn bunga...
apa lah yg dok syazana teliti kan tu...

Aduhh...sayang nya nk potong....

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah komen...