Sunday, 25 March 2012

Order...lagi Versi 2...Kek Gulung & Tartlets

Sejak ida iklan kan kek gulung...al-hamdulillah kencang btul tempahan yg di terima..
al-hamdulillah feedback yg memberangsangkan...

Kek Gulung mengikut citarasa pilihan anda sendiri:
Perasa Vanila, Coklat, Pandan atau Blueberry dgn pilihan filling
Fresh Cream, Blueberry filing, Jem Nenas atau Kaya...

segulung kek hanya RM3.50

23 March 2012

tima kasih pd bro lan, katanya set utk test mkn2...


22/3/12

Tempahan dari kak Roha...
2 kek vanila...filing blueberry & 1 filing fresh cream


20/3/12

Tempahan utk meeting dari Kak Ju...
Syukur sbb feedback yg ida terima rata2 kata sedap...




Yg ni lak...selit oder...hehe
thanks kak zarina...

25/3/12

Request dari jiran2 ida...thanks pd kak Noor & Fiza...

Kek Gulung Kak Noor perasa pandan & vanila filling fresh cream
utk Fiza perasa vanila filling kaya & coklat filing fresh cream




27/3/2012

Fruits Tart masuk utk hidangan meeting lg...
Thanks Jo (rakan dari Plus Ofis)...

klu yg mcm ni, fruits tart type A (Strawberry, Peach & Grape)




Klu mcm ni pulak, Fruits Tart type B (Peach, Black & Green Grape)




8/3/2012
Yg ini pulak tempahan dari Siti, offismate ida... dah lama bercita2 nk oder tp nk
tunggu masa yg sesuai sbb nk delivery kpd rakannya... katanya kwn karibnya
itu, sekarang ni tgh bwk perut...he3

lps lah ngidam kwn siti tu kan...bagus siti ni, best friend forever
tqvm ye siti...


dah siap bake...nk tunggu sejuk baru bleh packing...

6/3/2012

Tempahan ida kali ni dtg dari sorang customer yg terbaca iklan ida...
Ana, dok kt puncak alam gak... dia kata minat sgt nk join class, tp kuota msih
blum cukup utk class di mulakan...ida soh dia tungguu...

tima kasih gak sbb sudi oder dan feedback ana dia kata sedap... :-)

Cheese Tart Ana...tgh bake...mlm ni jgk dia nk dtg pick-up

17/02/2012

Ptg ni ida dpt tempahan dari jiran utk kwn dia katanya...
cheese tart ida dah sampai ke UiTM Puncak Alam...Thanks kak tlg promote lg..
jiran ini jugak adalah student class masak2 ida tempohari...he3
tempahan percubaan sebyk 25biji bg saiz S...
harap2 mereka suke dan ida lg suke klu tempahan masyukk lg.. :)



3/2/2012

utk minggu ni saje, rsanya mmg tak putus2 dpt tempahan...hilang trus nama projek hujung minggu...mmg penat tp syukur...dah pun hbis minggu, ida pun dah langsai siap kan sbyk 340biji cheese tart. terima kasih pd kwn2 yg byk support dan juga family ida yg setiap mlm kena mkn nasi bungkus :)

Setelah di pek
(25pcs @ 1bekas) = total 100pcs

Oppss...yg ini kenapa pulak menyelit ni....hehe
ini special request anak2... berinti straberry filing....yummm2
(Saiz perbezaan M dan S)


Terima kasih atas tempahan dari Kak Mary...tempahan sebyk 100biji utk di bawa ke majlis besday ayah dia katanya...'hepi besday, moga beroleh kesihatan dan kerahmatan'
semoga cheese tart ni menjadi penyeri dan pembuka selera mereka2... :)


No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah komen...