Friday, 27 January 2012

Pastry Tart


8/2/2012

Tempahan pastry sebnyk 50pcs saiz M dari kwn dept ida, kak EM...
dia ni mmg pandai buat kek, paling ida kagum dia terror sgt buat kek lapis dan 
mcm2 kek & cookies...
dia beli pastry sbb nk msukkan filing cheese sndiri..mmg lg sedap klu mkn fresh2..
tq kak...



30/1/2012

Ptg Ahad 29hb. Lps balik bershopping dari Karangkraft, ida terima sms dari Kak Maziah,
dia nk repeat oder pastry lg...katanya sekejap je habis bila di buat fruit tartlet...Kak Maz kata nk esok...start lh ptg ni ida dok membakar lg..but anyway tqvm

Kak Maz mintk ida siapkan jugak 50biji cheese tart..
Al-hamdulillah sempat juga sudahkan jam 1.30pg..hmmm..esok nk keja.. :)

Jom layan combination fruit tart kak Maz...penuh isi2 cocktail nye..yummy

Dah siap pack utk delivery esok pg..TQ kak



Lg gmbr fruit tart Kak Maz yg telah di deco dgn kreativiti nye...comei2


14/1/2012

Tempahan dari Ha, kwn ofis ida...katanya nk mkn fruit tartlet tp leceh nk buat pastry nye...
Tak pe, ida boleh supply...hehe

Utk pemulaan oder 50pcs, al-hamdulillah dia kata sedap dgn combination yg terhasil...
lg best, kwn ida ni share resepi sos custard nye...mavelous
Ha anto gmbo fruit tartlets nye utk share ngan ida, comei2 sungguh...
mintak izin nk upload kt blog ida yer...TQ

Ha kata dia nk oder lg next week utk di bawa ke kg...nk jamu family pulak.

Jom kita layan...hasil combination ni.. zasss



10Q sbb repeat oder...syukur bila org gemar :)


26/1/12 - Order dari kak Maziah

Yg ini pulak tempahan dari kak Maziah, dia ni jgk adalah kwn ofis...
kak Maz kata nk buat fruit tartlet sbb anak2 dia suke...slamat mencuba yer dan
moga success..

Kak Maz penah mintk ida tlg buat kan kek dan cheese tart tp sian kt dia sbb ida terpaksa tolak sbb mslh2 yg tak dpt di elakkan...nnti msa anak2 dah start cuti sem, boleh lah try order lg yer, hrp2 kena lah msanya dan dpt lah ida tunaikan hjt akak tu..
anyway.. tqvm sbb msih memberi kepercayaan pd ida

1 comment:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah komen...