Sunday, 30 October 2011

Feedback customers


Selepas mula menjual, ida akan submit kan simple survey mintak pendapat dari customer... smua pendapat, komen ida join kan utk improve kan mutu tart jualan ida..

Terima kasih pd kawan2 yg sentiasa support. Moga bisnes yang ida buat ni mendapat berkat hendaknya.. suke bila org suke mkn.. eremmm


Table di atas ni adalah antara feedback yg ida received dari email..dan ada gak yg bg feedback thru on sms..antara nya:

27/10/11: SMS 1
Tart good! Sedap
anak2 suke3

27/10/11: SMS 2
Sedap sgt...mana cukup 1 ni..
lps ni kena beli lbih sbb ibu & ayah pun kata sedappp

27/10/11: SMS 3
Nk mkn lg...esok nk beli lg..
time nk bake gtau lah..kita nak yg fresh2 gitu

30/10/11: SMS 4
Rs sdp ooo smpai m'jilat kaki
hakhhakhak

Sebenarnye..dari komen yg awal..ida dah pun improve kan dari segi pastri, dah pun kurangkan ketebalannya dan ida owter sket ramuan asal supaya pastri menjadi sedikit rangup... dan hasilnya ida dpt spt yg di ingini..
Thanks customer 4 support.

Lps ni boleh oder lg yer...

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah komen...