Monday, 31 October 2011

Order..order..order lagi...

30/12/11

 
 


Sempat gak siapkan tempahan dari teman2 pejabat...thanks atas permintaan dari Pn Mieza & Kak Izzati...mereka ni customer baru ida, harap2 suke dgn tart ida ni & boleh lah repeat oder yer...

Terima kasih juga pd kawan2 yg dah mula rasa cheese tart ida dan rasa gah sket bila kena puji...hehe. (insya'allah akan sentiasa jaga kualiti & rasanye). Pd yg berminat nk order bolehlah beritahu seminggu awal atau sekurang2nye 3 hari awal.
 

10/12/11



Tempahan daripada kak Mahiza, Saujana Utama...terima kasih kerana sudi membuat tempahan, berjaya gak ida siapkan walaupun baru pulang dari menghadiri kursus selama 3 hari di Cheringin, Pahang...mmg agak letih sket tp harus gak siapkan tempahan dari customer ni... dan yg paling ida gembira lps dpt feedback dari Kak Mahiza dari sms nya "so far, so good...Al-hamdulillah sedap" Thanks yer kak....lps ni bleh oder lg yer

2/12/11



Terima kasih pd RZN sbb dah oder utk kali ke-3 dan kali ni lg up qty nya... ;)
sahabat ida ni penah ckp, sblm ni bukan tak suka tp mmg tak kena je ngan tekak dia nk mkn cheese tart tp bila dah rasa hasil dari ida ni, dia trus jatuh hati (hehe...bkn pd ida tau! tp pd taste cheese tart tu)... al-hamdulillah family dia pun suka katanya...
Yes...yess...yess...




25/11/11



Thanks to Liza, kwn ofis ida...dia kata anak nya, suka sgt mkn cheese tart...
harap dia suka taste dari hasil kerja ida ni...aminn..

20/11/11

Al-hamdulillah ida dpt tempahan dari rakan cyber yg telah survey jualan ida di blog ini...
Kak Linda dari Sendayan, N9 telah pun membuat tempahan. Check point kami di Balakong sbb kami menghadiri kenduri kahwin di sana.
Terima kasih kak, sbb sudi oder...dia pun mintak resepi...hehe
insya'allah nnti ida email yer... :)

17/11/11

Syazana, anak ida bersungguh2 mintk buatkan cheese tart utk kwn2 di sekolah... pandai pulak buat bisnes.. demi memenuhi permintaan, mlm tu selamat lah jugak siapkan 60pcs tart.. dlm kebetulan, jiran ida, Kak Ina call nk cheese tart 25pcs..hmm mmg rezeki dia..siap jer bake trus packing dan delivery... thanks yer kak ina, moga berpuas hati & bleh oder lg lps ni yer..



Syazana packing sendiri utk jualan kpd kwn2 nya

Cheese tart utk delivery pd Kak Ina

4/11/11


ida tukar deco baru atas cheese tart...

Salam Aidiladha, tima kasih pd 2 org sahabat dari opis ida, yg telah membuat tempahan utk raya haji yg lepas, salah seorang sahabat tu order utk kali ke-2 (tima kasih byk yer)..dah pun siap kan sbyk 120pcs pd mlm tu...mlm tu ida tido kul 3pg sbb dlm msa yg sma, ida nk juga kena siapkan cup cake utk di bawa oleh anak2 ke jamuan sekolah.. sbb dah penat sgt, terlupa lak ida nk snap gmbr nya..

2/11/11

Juga tima kasih pd kak Norizan Plus seksyen C3 (Rawang) utk tempahan nya kali ke-2..
customer jauh ni..al-hamdulillah dah pun di kirim pd seorang sahabat yg juga telah membuat tempahan trial nye..Thanks yer Kak Zila dari Plus seksyen C4 (Seafield)

31/10/11

Tima kasih pd Ema kerana sudi menempah, harap nya bertambah lagi lah customer ida di sana nanti.. jangan serik order lagi yer..

Untuk delivery kepada Ema dari Glomac Group, Sg Buloh

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah komen...